workshops vrijdag 25 januari 2019
< terug naar overzicht

Nieuwjaars Energetisering

€40 (tot 15 jan. € 30)
Datum:
25-01-2019
Status: Plaatsen vrij
Prijs: €40 (tot 15 jan. € 30)
Aanvangstijd: 19:00
Eindtijd: 22:00
Locatie: Volgt
Adres:volgt
Postcode en plaats:volgt, De Bilt
Categoriën: Lichtwerk

Contactgegevens:
Naam:Barbara Borecka
E-mail:welkom@schoolvooradelaars.nl
Stuur een bericht bezoek website Routebeschrijving

Doel van de workshop: hoge, vreugdevolle, vredevolle, liefdevolle, harmonieuze energieën in onszelf op te bouwen en aan te bieden aan de wereld om ons heen: de planeet Aarde, de Mensheid, alle levensvormen. Wij gaan de visie van een “Gelukkig, Vredig, Voorspoedig Jaar” ontwikkelen en erin expanderen. 

Door een uitnodigende ruimte te creëren, ons af te stemmen op het Licht en de resonantie van een grote groep kunnen wij een beroep doen op Grote Meesters en hun transmissie, op de Hoge Wil, op kosmische energie van de twaalf stralen en op de Hoogste Toekomstige Aarde. Wij gaan zitten in een speciaal geometrisch patroon wat de energie nog verder vermenigvuldigt. 

Methodiek: werken met Licht en kristallen, transmissie van hoge frequenties en Light Body centras, klanken, resonantie, visualisaties, een lachmeditatie, dansen. 

Ik verheug mij erop om met jou prachtige energie te kunnen opbouwen en omstandigheden te creëren waarin wijsheid, kracht, vrede, harmonie en licht van Spirituele, Goddelijke Dimensies die in JOU zijn zich kenbaar mogen maken in deze Aardse Dimensie om het komende Nieuwe Jaar en het leven hier te verrijken!