< terug naar overzicht Werker afbeelding

Ruby Palarczyk
La Poteliere
50140 Mortain Bocage

06-27627697
Bel ons bezoek website Routebeschrijving
Categoriën: Aarde resonantie, Aura healing, , Coaching / Life coach, , Energiewerker, Engelen / Elfen / Feeën, Healing op afstand, Klank-healing, Lichtwerker, Munay-Ki, Muzikant, , Sjamanisme, Zelfgenezing

Werken aan je eigen meesterschap.

In mijn praktijk komen mensen en dieren.

Het uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen meester is.

Tijdens mijn workshops en individuele sessies ligt hier de nadruk op. Jij bent degene die het beste weet wat goed voor je is. Ik stel alleen de juiste vragen. Geef je een duwtje op het juiste pad om jezelf weer terug te vinden. Je zelf-herstellende vermogen te heractiveren, zowel lichameljik, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Ook bij dieren werkt dat zo. Vaak gekoppeld aan het leven van hun "baasje", raken ze zichzelf soms kwijt. Ook bij hun is een klein zetje al voldoende om zichzelf terug te vinden.

De workshops geef ik in Normandië, Frankrijk op mooie plekken in de natuur of in onze voormalige boerderij op het platteland). De workshops zijn zeer divers, van traditioneel Inca Sjamanisme, Reiki, dierencommunicatie tot nieuwe tijds energie werk als Healing Arts Liquid Light Frequencies, Klankhealingen en werken met Drakenenergie.

Individuele sessies kunnen ook in Normandie, maar ik werk ook veel op afstand. Met name met de dieren, want reizen is vaak veel te belastend voor ze.

Voel je welkom om rond te kijken op mijn twee websites:
www.naarjelevenspad.nl
www.dierenziel.nl

Ik geef je graag een zetje in de goede richting.

[ Spiritueel werker deva agenda ]