< terug naar overzicht Werker afbeelding

Iris van der Schoot
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel

06-45098693
06-85394785
Bel ons bezoek website Routebeschrijving
Categoriën: Bachbloesems, Emotioneel lichaamswerk, Gezond eten, Kruiden deskundige, Massage, Natuurgeneeskunde, Opstellingen, Rebalancing, Yoga

Natuurgeneeskunde en Orthomoleculair Advies.

Hoe sta je ‘s morgens op? Uitgerust en vol energie om de dag te beginnen? Hoe voelt je lichaam aan; lenig en energiek of toch wat stijf en stram? Kan je het voedsel wat je eet goed verteren, of heb je wel eens last van je maag, buikkrampen of obstipatie? Ben je blij met het gewicht wat je hebt of zou je wel wat pondjes willen kwijtraken? Ongemerkt kruipen er (en niet alleen bij het ouder worden) kleine lichamelijke ongemakken in ons lichaam en denken we dat het erbij hoort. Spanningshoofdpijnen in het weekend als we vrij zijn na een hectische week, winderigheid na het eten of een onregelmatige stoelgang.

Graag wil ik je helpen om je weer gezond en vitaal te voelen door gebruik te maken van de helende kracht van de natuur!

Ons lichaam en de natuur zijn zo geprogrammeerd dat een optimaal functioneren wordt nagestreefd. Natuurgeneeskunde ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam door gebruik te maken van middelen die niet schadelijk voor het lichaam mogen zijn. Daarnaast is natuurgeneeskunde holistisch omdat het zowel het lichaam als de ziel betrekt in het begrijpen en behandelen van je klachten. Vaak kan aangepaste voeding veel meer bijdragen aan je algehele welzijn dan je denkt. Een gezond voedingspatroon is de basis waarmee je elke dag zelf je gezondheid kunt beïnvloeden. Advies voor een natuurlijke voeding en leefstijl aangepast aan jouw situatie zijn het uitgangspunt om een positieve verandering in gang te zetten.

Orthomoleculaire therapie heeft als doel eventuele tekorten op cellulair niveau op te heffen door microvoedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en plantenstoffen toe te dienen zodat je normale celfuncties zoals energie-productie normaal kunnen plaatsvinden.

Wil je weten of Natuurgeneeskunde en Orthomoleculair Advies jou kan helpen?
Bel mij 06-45098693, kijk op mijn website: www.irisnatuurlijkadvies.nl of mail naar: info@irisnatuurlijkadvies.nl voor informatie of om een afspraak te maken.

Ook kun je gratis en vrijblijvend bij mij binnenlopen voor informatie op vrijdagmiddagen van 13.30 tot 14.00 uur in het Integraal gezondheidscentrum Zaltbommel, De Virieusingel 8, Zaltbommel.

Voor de zorgverlening aan mijn cliënten gelden de bepalingen en de beroepscode van de beroepsvereniging VNT en RBCZ.

Tot ziens!
Met vriendelijke groet, Iris van der Schoot

De behandeling is holistisch; je lichaam, denken, emoties en ziel krijgen aandacht.