reizen: Magische transformerende zomerweek in de Ardennen
< terug naar overzicht

Magische transformerende zomerweek in de Ardennen

Datum: 06 juli 2018 t/m 13 juli 2018
Prijs: vanaf € 675,00
Contact: kirima.info@gmail.com
Telefoon mobiel: 06-42827124
Locatie: Boda
Adres: Rideu 18
Postcode en plaats:B-6941 , Heyd
Land:België
Stuur een bericht bezoek website Routebeschrijving

Laat de magie toe in je leven!

Tijdens deze week verblijf je op een prachtige plek in de Belgische Ardennen. Een week waarin je kennis maakt met de Engelen, elfen, dolfijnen, eenhoorns, Atlantis, Lemurië, priesteressen en andere licht- en natuurwezens, die jou gidsen op jouw levenspad. We doen rituelen, oefeningen, meditaties, lichaamswerk, zoveel mogelijk in de natuur. Daarnaast bezoeken we enkele krachtplekken. Je ontvangt van Karin persoonlijke boodschappen.

In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden. De omgeving is prachtig, je kunt er heerlijk wandelen, sportief kajakken, maar ook zijn er leuke excursiemogelijkheden b.v. naar Durbuy of naar Radadesh (Hara Krishna klooster).

Er is tijdens deze week de mogelijkheid voor een reading & healing consult, een Reiki behandeling, een klankschalen healing, of een stoelmassage. (Niet bij de prijs inbegrepen)

Begeleiding:
Het programma wordt begeleid door Karin Meeng-Vink (Kirima Spiritual Healing) en Inge Voeten, de oprichter van Zuiderlicht, mindfulness trainer en energetisch therapeut. Mirjam is haar rechterhand, tevens de vaste kok/cateraar van Zuiderlicht. Zij zal tijdens de zomerweek alle maaltijden verzorgen. Zie ook http://www.zuiderlichtbreda.nl/

Praktische informatie:

Wanneer:
Deze retreat vindt plaats van vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli.
Aankomen: Vrijdag 6 juli vanaf 17.00u, diner om 18.30u.
Vertrek: Vrijdag 13 juli voor 11.00u.

Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste kok van Zuiderlicht. Er wordt vers en gezond gekookt met veel salades en groenten. Het eten gebeurt gezamenlijk en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.

Accommodatie:
De magische transformerende zomerweek vindt plaats op een prachtige plek in de natuur in de Belgische Ardennen. We verblijven in het dorpje Heyd in een mooie hoeve. De grote tuin grenst aan het bos en kijkt uit over het Aisne en Ourthe dal. We hebben de beschikking over een mooie zaal, maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden. Zie ook http://www.boda-ardennen.be/

Kosten: De totale kosten zijn € 675,00 all-in. Dit bedrag is inclusief het complete programma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks, inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.

De kamers:
Er zijn nette 1-persoonskamers en 2-persoonskamers met 1-persoonsbedden. Wanneer je een 1-persoonskamer wilt, geldt er een toeslag van € 225,00.

Vervoer:
Het is mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee je kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.

Deelnemingsvoorwaarden:

Om je aan te melden voor deze zomerweek:

  1. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@zuiderlichtbreda.nl.
  2. In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of meerpersoons) en of je eventueel wilt carpoolen (rijden of meerijden).
  3.  Daarna ontvang je een factuur, na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor deze zomerweek.
  4. Vraag naar de voorwaarden bij Zuiderlicht.