reizen: Dragon Awareness Weekend Ardennen
< terug naar overzicht

Dragon Awareness Weekend Ardennen

Datum: 16 maart 2018 t/m 18 maart 2018
Prijs: vanaf € 175,00
Contact: anna@koru-readinghealing.nl
Telefoon mobiel: 06 27023929
Locatie: België, Burg Reuland
Adres: Quart 15 (oude naam Weweler 46)
Postcode en plaats:4790, Burg Reuland
Land:België
Stuur een bericht bezoek website Ticketservice Routebeschrijving

 

We verblijven in een knus vakantiehuisje in de Belgische Ardennen, vlak bij het drielandenpunt België, Duitsland en Luxemburg. Hier gaan we contact maken en werken met (onze) Draken en genieten van een gezellig samenzijn in deze prachtige omgeving. 

De wonderbaarlijke wezens die Draken zijn, hebben mij zo lang ik me kan herinneren, gefascineerd. Zij zijn de hoeders van de Magie in het Universum en staan in contact met de bron van het bestaan.. Sinds een paar jaar zijn ze nadrukkelijk teruggekomen in mijn leven. In tastbare zin werk ik met kristallen drakenschedels en drakenessenties.

Toen ik de uitnodiging aannam en écht naar de boodschappen van mijn Draak ging luisteren, werd het duidelijk dat ik dit ook wilde uitdragen voor iedereen die contact wil maken met deze wezens – ouder dan de wereld en van onvoorwaardelijke liefde.

Als dit jou aanspreekt, als je interesse hebt in totem- en krachtdieren; als je al weet dat draak je totem- of krachtdier is en/of als jij je angsten wil verslaan om in je kracht te gaan staan en je kunt daarbij hulp gebruiken, dan is dit voor jou!

Op deze dag duiken we dieper in de wonderbaarlijke wereld van Draken, wie of wat zijn deze bijzondere wezens, welke energie dragen zij uit, hoe kunnen wij ons met ze verbinden en wat kunnen we van ze leren. Ook andere dieren kunnen aan bod komen.

Dat doen we door middel van oefeningen, het oproepen van de drakenenergie; een trancereis waarin we met onze persoonlijke Draak verbinden; het werken met de elementen, persoonlijke boodschappen, crafting (we maken een magisch voorwerp om die zielsband te smeden of bekrachtigen).

Doe mee en nodig Magie uit in jouw leven!

> Aankomst & welkom op vrijdag vanaf 18.30uur in Burg Reuland, Ardennen met drankje en hapje. Voor wie wil, maken we een late avondwandeling naar het prachtige oude kerkhofje bovenaan de heuvel in Burg Reuland.
> Zaterdag ontbijten we samen en vanaf 11 uur gaan we aan het werk met Drakenenergie. We werken tot ongeveer 16:00 uur.
Rond 19 uur eten we samen.
> Zondag zijn we bezig met de magie van het maken en gaan we naar buiten om ons met de elementen te verbinden.
> Indien de elementen dat vragen 🙂 kan er met
programmaonderdelen geschoven worden.
> Het weekend gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
Maximaal aantal deelnemers:
> Bijdrage is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en avondeten, koffie, thee, water, snacks, werkmateriaal, schrijfmateriaal, certificaat, hand-outs.
> Het is voor jezelf het prettigste om gemakkelijk zittende kleding te dragen; zorg voor gemakkelijke schoenen voor de wandeling(en) 

> Kosten: € 175,00


DragonAwareness