cursussen vrijdag 22 februari 2019 t/m zaterdag 23 februari 2019 Nederland
< terug naar overzicht

Mindfulness en healing

€295,00
Datum:
22-02-2019 t/m 23-02-2019
Status: Plaatsen vrij
Prijs: €295,00
Zaal open: 09:45
Aanvangstijd: 10:00
Eindtijd: 17:00
Locatie: New Earth Circle
Adres:Goorsestraat 39-41
Postcode en plaats:7482 CB, Haaksbergen
Categoriën: Meditatie / Mindfulness

Contactgegevens:
Naam:Ananda Wensing
Telefoon:053-5726335
E-mail:anandawensing@gmail.com
Bel ons Stuur een bericht bezoek website Ticketservice Routebeschrijving

“It’s a way of life”, een 2-daagse cursus Mindfulness en healing

Mindfulness is een begrip aan het worden, zelfs is de reguliere zorgverlening, én terecht. Ga het hier zelf ervaren en beleven tijdens onze cursusdagen Mindfulness en healing en besef:

Mindfulness is niet alleen een cursus, het is een proces. It’s a way of live… en het kan ook jou manier van leven worden als je hiervoor open staat. Een bewuste manier van leven en meestromen op de flow van het leven zelf en jouw bewustzijn voortdurend kunnen verplaatsen  naar de hogere dimensies, speels en onbevangen.

Met Mindfulness en healing leer je om je zelf naar een ander niveau te kunnen verplaatsen in het contact met jouw volledige lichaamsbewustzijn en je hogere zelf. Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme!  Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats te kunnen geven in jouw bestaansrecht en om op die manier te transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde.

Een proces in tijd, ruimte en beweging…,  als een dans die kleurrijk is in al haar facetten. Deelgenoot worden van al deze prachtige technieken,  om te mogen zijn wie we zijn in een krachtige kwaliteit van healing voor je zelf en helemaal mindfulness.

Trefwoorden: ademtrainingen, visualisatie, meditatie, yoga, natuurbeleving, lichtwerk, gidsen en engelen, edelstenen en kristallen, activatie pijnappelklier, lichaamsbewustzijn, moeder aarde healing en meer. Een unieke training “van je hoofd naar je hart”.

Je bent van harte welkom!